Clarifying Tonic

Salisyyli- ja glykolihappoa sisältävä kirkastava kasvovesi poistaa ylimääräistä rasvaa ihon pinnalta. Antioksidantteja sisältävä koostumus jättää ihon raikkaaksi ja mattapintaiseksi. AHA- ja BHA-happoa sisältävä kirkastava kasvovesi poistaa hellävaraisesti ylimääräistä rasvaa ja bakteereja ihon pinnalta. Kasviuutteet, kuten teepuu, vihreä tee ja kamomilla, auttavat virkistämään ihoa ja vähentämään tulehdusta.

Parabeeniton.

36,00

Varasto loppu

LISÄTIEDOT

KÄYTTÖOHJE
Kostuta vanu kasvovedellä ja pyyhi kasvot kevyesti. Toista tarvittaessa kirkastavan ja raikastavan vaikutuksen tehostamiseksi. Koska tuote saattaa kuivattaa ihoa, käytä tuotetta aluksi kerran päivässä ja lisää vähitellen käyttökertoja kahteen tai kolmeen tarpeen mukaan tai lääkärin ohjeiden mukaisesti. Jos tuote aiheuttaa häiritsevää kuivuutta, ärsytystä tai hilseilyä, vähennä käyttöä yhteen kertaan päivässä tai kahdessa päivässä. Kun oleskelet ulkona, levitä käytön jälkeen laajavaikutteista aurinkosuojatuotetta, kuten Prevention+ daily matte SPF 32.

SOVELTUVUUS
Rasvoittuva, akneen taipuvainen, aknen asteet I–IV, ikääntyvä.

KÄYTTÖTARKOITUS

  • Aknen hoitaminen.

ÄLÄ KÄYTÄ, JOS

  • sinulla on hyvin herkkä iho
  • olet herkistynyt salisyylihapolle.

TUOTETTA KÄYTETTÄESSÄ

  • Ihon ärsyyntyminen ja kuivuminen on todennäköistä, jos käytät samaan aikaan muuta aknelääkitystä. Jos oireita esiintyy, käytä vain yhtä aknelääkitystä kerrallaan.
  • Vältä aineen joutumista silmiin, huuliin ja suuhun.
  • Vältä tarpeetonta altistumista auringolle ja käytä aurinkovoidetta.
  • Ihoärsytystä voi esiintyä. Sitä voi vähentää käyttämällä tuotetta harvemmin.

LOPETA KÄYTTÖ JA OTA YHTEYS LÄÄKÄRIIN

  • jos ihoärsytys on voimakasta.

AINESOSAT

AINESOSAT

AQUA, ALCOHOL DENAT. SD ALCOHOL 40, GLYCOLIC ACID, GLYCERIN, POLYSORBATE 20, HAMAMELIS VIRGINIANA LEAF WATER, POLYSORBATE
80, PROPYLENE GLYCOL, SALICYLIC ACID, SODIUM HYDROXIDE, CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT, MELIA AZADIRACHTA LEAF EXTRACT, ARNICA MONTANA FLOWER, BUTYLENE GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, CAMELLIA OLEIFERA LEAF EXTRACT, DISODIUM EDTA, MENTHA VIRIDIS LEAF OIL, SODIUM BENZOATE, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, EQUISETUM HIEMALE EXTRACT, FUCUS VESICULOSUS EXTRACT, SYMPHYTUM OFFICINALE LEAF EXTRACT, THYMUS VULGARIS (THYME) EXTRACT, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, PHENOXYETHANOL.