Clarifying Masque

AHA- ja BHA-happoja sisältävä kirkastava kasvonaamio imee iholta välittömästi epäpuhtauksia ja ylimääräistä rasvaa. Antioksidanttinen ravintoaineiden yhdistelmä rauhoittaa ärtyneitä ja punoittavia tulehtuneita kohtia. Kasvonaamio jättää ihon raikkaaksi ja ei-rasvaiseksi. Tehokas salisyyli- ja glykolihapon yhdistelmä hoitaa vaikeimpiakin aknemuutoksia. Jo yksi käyttökerta poistaa rasvaa ja epäpuhtauksia iholta, ja vihreä tee, malva ja ruusumyrtti tuovat tärkeitä ravinteita kosteusköyhälle rasvoittuvalle / akneen taipuvaiselle iholle. Rauhoittaa ärtyneitä ja tulehtuneita kohtia.

Parabeeniton.

36,00

Varasto loppu

LISÄTIEDOT

KÄYTTÖOHJE
Levitä naamio kasvoille ja anna vaikuttaa 5–15 minuuttia. Huuhdo viileällä vedellä ja lopuksi nopeasti kylmällä vedellä ihohuokosten sulkemiseksi ja
supistamiseksi. Voidaan käyttää paikallisesti epäpuhtauksien hoitoon. Koska tuote saattaa kuivattaa ihoa, käytä tuotetta aluksi kerran viikossa ja lisää vähitellen käyttökertoja kahteen tai kolmeen kertaan viikossa tarpeen mukaan tai lääkärin ohjeiden mukaisesti. Jos tuote aiheuttaa häiritsevää kuivuutta, ärsytystä tai hilseilyä, vähennä käyttöä yhteen kertaan viikossa. Kun oleskelet ulkona, käytä aurinkosuojatuotetta. Älä jätä naamiota kasvoille yön ajaksi.

SOVELTUVUUS
Epäpuhtaudet, rasvoittuva iho, ongelmaiho.

KÄYTTÖTARKOITUS

  • Aknen hoitaminen.

ÄLÄ KÄYTÄ, JOS

  • sinulla on hyvin herkkä iho
  • olet herkistynyt salisyylihapolle.

TUOTETTA KÄYTETTÄESSÄ

  • Ihon ärsyyntyminen ja kuivuminen on todennäköistä, jos käytät samaan aikaan muuta aknelääkitystä. Jos oireita esiintyy, käytä vain yhtä aknelääkitystä kerrallaan.
  • Vältä aineen joutumista silmiin, huuliin ja suuhun.
  • Vältä tarpeetonta altistumista auringolle ja käytä aurinkovoidetta.
  • Ihoärsytystä voi esiintyä. Sitä voi vähentää käyttämällä tuotetta harvemmin.

LOPETA KÄYTTÖ JA OTA YHTEYS LÄÄKÄRIIN

  • jos ihoärsytys on voimakasta.

AINESOSAT

AINESOSAT

AQUA, KAOLIN, TALC, LEPTOSPERMUM SCOPARIUM BRANCH/LEAF OIL, GLYCERIN, DIMETHYL SULFONE, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT,
POLYETHYLENE, RICINOLETH-40, GLYCOLIC ACID, MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE, ACHILLEA MILLEFOLIUM EXTRACT, CHAMOMILLA RECUTITA EXTRACT, CUCUMIS SATIVUS FRUIT EXTRACT, MELIA AZADIRACHTA LEAF EXTRACT, MELISSA OFFICINALIS LEAF EXTRACT, ROSMARINUS OFFICINALIS EXTRACT, BUTYLENE GLYCOL, SALICYLIC ACID, SORBITOL, CI 77891, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL, SODIUM POLYSTYRENE SULFONATE, SODIUM PCA, XANTHAN GUM, POLYSORBATE 20, WHEAT GERMAMIDOPROPYLDIMONIUM HYDROXYPROPYL HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, MELALEUCA ALTERNIFOLIA LEAF OIL, ALLANTOIN, DISODIUM EDTA, PANTHENOL, SODIUM HYALURONATE, PROPYLENE GLYCOL, POTASSIUM SORBATE, SODIUM HYDROXIDE, CHONDRUS CRISPUS POWDER, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, PHENOXYETHANOL.